Val i online-spelautomater

Val i online-spelautomater

När du väl har valt onlinespelet och fixat vadslagningsparametrarna, och det finns inga ytterligare materialval att göra. Du klickar på spin-knappen och spelautomaten gör resten. Du kan välja att anpassa spelautomaten genom att justera ljudparametrarna eller spelets hastighet, men dessa påverkar inte utbetalningarna. I många av bonusspelen ombeds du välja objekt för utbetalningar. Dessa utbetalningar delas ut slumpmässigt och beror inte på de valda objekten. I några av de samtida slotspel på nätet får du välja mellan en uppsättning gratissnurr. Dessa val har utjämnats för att ge samma genomsnittliga avkastning. Det finns ingen fördel att välja en viss kombination framför en annan.

Därför görs de viktigaste valen innan du klickar på spin-knappen. En av vadsparametrarna är antalet vinstrader. Även om du kanske har ett val, bör du alltid aktivera alla vinstrader. I vissa fall är detta ett nödvändigt villkor för att slå den progressiva jackpotten eller aktivera en funktion i spelautomaten. Även annars kan du missa utbetalningar eftersom vinnande kombinationer på inaktiva vinstrader inte betalar. Myntbeteckningen och antalet satsade mynt per betalningsrad avgör linjesatsningen. Detta val måste göras baserat på din bankrulle. I nästan alla slotspel beror sannolikheten för att få en vinnande kombination inte på vad som satsas. Men i vissa spelautomater med slumpmässigt utlösta progressiva jackpottar är sannolikheten att slå jackpotten högre med större satsningar. Därför är det inte mycket poäng i att spela dessa spel med små linjeinsatser.

Att välja vilken spelautomat som ska spelas på är kanske det viktigaste beslutet i spelautomater. Det är också det svåraste eftersom det finns lite information på förhand. De flesta spelautomater online skulle ge en genomsnittlig avkastning på cirka 95%. Men vissa maskiner skulle ge större utbetalningar som förekommer mindre ofta och andra skulle ge mindre utbetalningar som oftare förekommer. Den första typen av spelautomater kallas flyktiga och är lämpliga för spelare som inte har något emot att riskera sin bankrulle i strävan efter stora utbetalningar. Den bästa indikationen är den största utbetalningen i utbetalningstabellen. Om detta är cirka 10 000 mynt och då är det troligt att spelautomaten är flyktig. Men om den största utbetalningen är cirka 1000 mynt och då skulle spelmaskinen vara konservativ. Expertspelare satsar på nyutgivna spelautomater i gratisläget för att få bedömningen av volatiliteten och sedan ringa om de ska spela med riktiga pengar eller inte.

admin