Turnering Blackjack

Turnering Blackjack

Innan du går in i en multi-spelare blackjack-turnering är det obligatoriskt att behärska det system som ska användas för att hantera pengarna. Det är med andra ord nödvändigt att satsa med en vinnande blackjackstrategi. Härmed är det viktigt att komma ihåg att när man spelar i en turnering spelar spelarna inte bara vad mot huset, utan satsar också mot de andra spelarna i turneringen. Vinnaren av turneringen blir den spelare som har flest chips i slutet av finalhanden.

Tanken med att “vinna till varje pris” är inte alltid bra att vara allt och sluta vinna en blackjack-turnering

När spel utvecklas borde spelarna alltid vara medvetna om korten från andra spelare vad de har framför dem. Räkna marker också så det kan vara känt hur man jämför och vad man behöver göra för att komma ut framför förpackningen. Det är en annan faktor att komma ihåg att de flesta turneringar har ett begränsat antal rundor. Till exempel i en sex-turnering är det sex spelare vid bordet, och endast spelare med de flesta marker går vidare till nästa omgång. Även om det är måste att ha de flesta marker i slutet, men det är inte nödvändigt att vara i spetsen hela vägen. För att uppnå målet är det inte illa att spela med viss aggression, men ingen bör överdriva det. Bara spela konsekvent och orädd. Ritning för mycket uppmärksamhet åt egen genom att göra saker som att satsa halva chipsen på en omgång och endast minsta antal i nästa omgång bör undvikas.

Det bästa sättet att ta reda på hur mycket man ska satsa är att vara medveten om de kort som finns kvar i däcket så att det lätt kan beräknas oddsen att vinna varje runda. När oddsen är till fördel för spelaren borde han satsa lite mer. Men när det är mot honom / henne borde det satsa mindre. Om oddsen är genomsnittliga måste det finnas en “medium insats” som kallas “standard” satsning. Standard satsning bör vara det belopp som man satsar i första omgången också. Då, utan att vara för uppenbart eller förutsägbart, höja och sänka satsningen på lämpligt sätt. Men det bör komma ihåg att de andra spelarna kommer att titta på dig som om du tittar på dem.

I de flesta blackjack turneringar kommer deal och vadslaget att rotera. Kan vara den spelare som satsar först i en omgång, han / hon kan satsa sist i de andra rundorna. Detsamma gäller för affären. En spelare har vadslagningsfördelningen när han / hon är den sista spelaren som satsar. Han / hon kan också spela i en turnering med dolda spel. Men alltid den dolda satsningen borde användas när det kommer att gynna mest. Det kommer troligen att vara mot slutet av turneringen, inte i början.

Oavsett om spelaren vinner eller förlorar turneringen, ska den användas som en lärande upplevelse. Att bli eliminerad tidigt är det bättre att inte lämna platsen, fortsätt och se handlingen så att man kan veta vad man ska göra för att förbättra nästa gång.

admin