Toppstrategier för att spela online-roulette

Toppstrategier för att spela online-roulette

Online Roulette är ett av de spännande bordspelen som finns tillgängliga. Spänningen och adrenalinhastigheten i ditt blod är oslagbar när du tittar på hjulets snurrning.

Många har blivit ledda att tro att spelet handlar om tur och de har rätt. Anledningen är att det inte finns något sätt att förutsäga var bollen kommer att falla. Det finns dock olika online-Roulette-strategier som du kan använda för att hjälpa dig att vinna landvinster och få huskanten till nära noll.

Ta en titt på några av dessa toppstrategier nedan för att spela online roulette:

Martingale-strategin
Detta är förmodligen den mest populära strategin som används i online roulette. Denna strategi säger att du måste dubbla din insats om du förlorar i ett 50-50-spel. Konceptet bakom strategin är att den första vinsten kommer att återhämta dina tidigare förluster och borde ha kvar några kvar för spelaren. Detta system kan vara attraktivt för Blackjack spelare eftersom du behöver använda din intuition. Det är också ganska lätt att förstå. Allt du behöver göra är att dubbla dina spel tills du landar en seger.

Innan du börjar använda Martingale-systemet måste du förstå att ingenting är 100% garanterat. Detta beror på att du kan vinna på svart ett antal gånger, men det är bundet att vara där du inte kommer att vinna alls. Därför kan det bli ganska riskabelt att fördubbla dina spel efter varje runda.

Dessutom har online-roulettabeller bordsgränser. Fördubbling dina insatser kunde se att du träffade bordets gränser. Så, du måste spela med minsta insatser.

D’Alembert-strategin
Detta system är mindre riskabelt jämfört med Reverse Martingale och Martingale Systems i Online Roulette. I det här systemet behöver du bara öka din insats med 1 istället för att fördubbla. De 2 delar på sak men som är att de båda används på jämn spel. Det betyder att du kan satsa på hög eller låg, jämn eller udda, och på en färg.

Konceptet är enkelt här.

Minska din insats med en efter en seger och öka den med 1 efter en förlust. Med detta får du vinst på lång sikt. Därefter lämna scenen om du förlorar. Annars fortsätt om du vinner och se till att du spelar tills du återhämtar dina förluster.

Reverse Martingale-strategin
Namnet spjäller bönorna på konceptet bakom denna strategi för online Roulette. Du ökar din insats när du vinner istället för när du förlorar. Tanken bakom detta är att du kan stapla mer pengar medan du är på en vinnande sträcka och du kan begränsa förlusterna från några omgångar.

Fibonacci-sekvensen
Denna strategi har utvecklats av renownens italiensk matematiker, Fibonacci. Strategin använder en intressant sekvens av tal enligt följande 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610.

För att komma till nästa nummer i sekvensen måste du lägga till nuvarande och sista. För att tillämpa samma sekvens i online-roulette, ersätt de första 2 siffrorna med din satsning. Till exempel satsa £ 10 i den första insatsen. Om du förlorar, placera ytterligare £ 10. Om du misslyckas med att vinna, satsar du 20 kronor i nästa. Nackdelen med detta är att ju längre ner du går i sekvensen desto högre riskerar du att förlora mer pengar.

admin