Strategier i Baccarat

Strategier i Baccarat

Liksom i resten av kasinospel finns det ingen specifik strategi som gör att du kan vinna seger. Här är vår rekommendation att du använder rätt Baccarat-strategier för att ha kul i spelet. Dessutom, om du vet vad som är odds eller Odds för vad, husets marginal i varje satsning och flera trick, kan allt detta hjälpa till att maximera dina vinster i spelet.

Fibonacci, Paroli och Martingale strategier kan också användas i det här spelet, beroende på hur du föredrar att spela. Det här är ett enkelt sätt att veta var man ska satsa. Vi rekommenderar att du känner dem mycket väl innan du spelar för att veta vilken som bäst uppfyller dina behov under spelet.

Men att om den bästa strategin för baccara för oss är att du upprättar en budget med det maximala belopp du kan spendera, eftersom du kan undvika stora förluster.

Hur man vinner online baccarat
Värden 8 och 9
Om du får en summa av 8 eller 9 på de första korten som sägs, sägs det att du har det som kallas en naturlig 8 eller 9.

Denna hand kan endast beseggas av banken med ett annat naturligt nummer (9 vinner 8) eller med oavgjort mellan dem. Du kan säga att det naturliga antalet liknar Blackjack. Om poängen istället är annorlunda kan flera saker hända beroende på uppnått värde:

-Om din hand är mindre än 6 får du ett nytt kort. Om det är överlägset, tvärtom, kommer du att behålla de du har.
-Om banken har mindre än 3 poäng måste den dela ut sig ett annat kort och, om det är större än 6, kommer det att planteras.

Värdena från 3 till 6
Detta är variabelt och beror på två faktorer: din egen poäng och värdet på ditt tredje kort.

Om banken lägger till en 3 kommer den att distribuera när ditt tredje kort inte har varit ett 8;

-Om banken lägger till en 4 ritar den ett kort om det tredje är mellan 2 och 7, båda ingår.
-A 5 i bankens första hand betyder att du måste ta itu med.
-Om banken lägger till en 6 kommer den att distribuera sig själv när ditt tredje kort har varit ett 6 eller 7.

Även om det verkar komplicerat är det att bli bekant med de olika möjliga scenarierna en fråga om övning som löses med några händer spelade vid ett online Baccarat- eller Punto y Banca-bord. Kom ihåg att den som har den närmaste poängen till 9 kommer att vinna handen

admin