Strategi i Alla Non-Wild Video Poker Spel

Strategi i Alla Non-Wild Video Poker Spel

Om du är den typ av spelare som verkligen gillar video poker vet du att de flesta spel kan sorteras i två kategorier bara baserat på huruvida de använder vilda kort eller ej. Medan vilda kortspel kan ha väldigt olika strategier (ordspelsmål), spelar alla spel som inte använder vilda kort vissa strategiska principer som är sanna oavsett vad du spelar. Detta gäller för alla spel som kvalificerar sig med ett par eller bättre, och de par som gör utbetalningar kallas höga par i syftet med dessa strategier.

De viktigaste sakerna som dessa spel har gemensamt är relationerna mellan olika typer av par och olika typer av drag. Huvuddragen är fyra till en kunglig, fyra till en rak spola, fyra till en spola, fyra till en utvändig rak och fyra till en inåt rak. Då kan du antingen ha ett högt par som får en utbetalning på egen hand eller ett lågt par som inte kommer att göra det. Om du har både ett par och ett drag eller om du har fyra till en kunglig tillsammans med en rak eller en flush, måste du veta när du ska bryta din gjorda hand för dragningen och när du bara ska behålla den hand som du blev behandlad i första hand.

En del information som gör det mycket lätt att komma ihåg är att fyra till en kunglig är bättre än någon hand i spelet förutom en rak flush. Det är bara en så kraftfull hand att chanserna att få det eller en flush eller rak eller hög par kombinerar för att göra en extremt stark dragning. Detta är till och med sant när du saknar allt och inte får en utbetalning alls eftersom det är draget du gör som är viktigt, inte resultatet.

Därifrån är höga par bättre än både spoldragningar och raka dragningar. Spola dragningar är dock bättre än låga par. Raka dragningar är ganska svaga, svagare än låga par även, för att de inte slår så ofta och de betalar värre när de slår. Vad det här betyder för dig är att om du har möjlighet att hålla ett lågt par eller dra till sig, borde du gå till ränningen om det är en spola och du bör hålla paret om det är en rak rita.

admin