Roulette sannolikhet

Roulette sannolikhet

För att förstå sannolikheten för roulette är det viktigt att du förstår spelet. I Roulette är varje snurr oberoende av den sista snurrningen. Detta innebär att det inte finns några mönster att studera, men vi är inte här för att prata om strategi så se vår Roulette mönster strategi för mer information på det området.

Först och främst är oddsen för att få valfritt nummer i Roulette samma, men oddsen eller sannolikheten för att vinna en satsning kommer att förändras. Du ser med roulettehjulet att ett nummer alltid kommer att vinnas, men du kan satsa mer än tio olika sätt att se till att du är på rätt nummer när marmorn landar. Naturligtvis kan du säga att du är på fel nummer när du satsar också, beroende på var du satsar.

Du kan tänka på roulette som mer av ett myntkast. Med andra ord på ett mynt har du huvuden och svansar. Sannolikheten är 50 procent att du kommer att få huvud över svansarna. Naturligtvis när du försöker kasta myntet kanske du upptäcker att av tio kastar du faktiskt har huvuden över svansarna 100 procent av tiden. Med Roulette kommer du att ha samma odds för att få någon av de 37 platserna på hjulet.

Du kan inte säga att du kommer att få röda siffror 50 procent av tiden över svart. Hjulet kommer inte att fungera så, även om du har ett jämnt antal svarta och röda kortplatser. Vi inkluderar en tabell som du kan se nedan om möjliga resultat och dina chanser att vinna.

Tabellen ovan visar sannolikheten för att vinna på ett enda nollhjul. Kolla in möjligheten att vinna med att välja ett nummer. Denna sannolikhet är 2,7 vilket innebär att du har en 97,3 chans att missa vadet varje gång du spelar det. När du satsar på 18 nummer är sannolikheten 48,65 procent att du kommer att vinna och 51,35 att du inte kommer. Detta är nästan nära det 50:50-förhållande vi pratade om ovan. Du bör hålla fast vid de satsningar i Roulette som har denna höga sannolikhet eller nära det, så att du kan bli mer framgångsrik.

admin