Poker Med Riktiga Pengar Spel

Poker Med Riktiga Pengar Spel

Att spela poker spel  för riktiga pengar istället för att bara spela marker gör hela upplevelsen mycket mer spännande och potentiellt mycket mer lukrativ för dig om du är tillräckligt bra. Poker är ett skicklighetsspel och kan slås på lång sikt. Ja, du kan förlora på kort sikt, men de bättre spelarna kommer alltid att vinna i längden och komma ut på toppen. Låt oss prata om några av de strategiska skillnaderna som vi nämnde ovan i avsnittet om spelpengar. Showen innehåller fyra vansinnigt framgångsrika och rika entreprenörer som hör affärsidéer från nya företagare som vill få finansiering för sitt projekt. Den berömda frågan han alltid ställer är hur mycket var och en av företagarna har investerat av sina egna pengar i sitt projekt. Om de inte säger något är han omedelbart ute eftersom han känner att personen inte kan bry sig så mycket om de inte har en ekonomisk andel i situationen. Hur seriöst tror du att folk tar spelet när de spelar för spelpengar? Svaret är inte allvarligt alls. Människor kommer att gå all-in vid galna tider och aldrig vika eftersom det bara spelar pengar. Det här är bra och bra eftersom de har roligt, men det är inte en bra representation av hur saker är när du spelar för riktiga pengar.

Om vi gör en stor insats som en bluff och det kostar vår motståndare $ 0 att ringa och se vad vi har, hur ofta kommer de att lägga sig? Svaret är nog aldrig. Om vi gör samma stora satsning som en bluff, men det kostar vår motståndare $ 200 i riktiga kontanter att ringa och se vad vi har, kan de vara mycket mindre benägna att kräva det. Poängen här är att det som fungerar vid borden med spelpengar sannolikt inte kommer att fungera vid borden med riktiga pengar. Vissa människor säger att de planerar att använda spelpengar för att träna innan de går för riktiga pengar och det är bara en dålig idé. Du är mycket bättre på att börja med riktiga pengar och spela för superlåga insatser så det finns åtminstone något på linjen och du kommer att vara lite närmare hur det kommer att vara på de högre insatserna. I turneringar kommer de att vara mycket mer reaktiva mot turneringens skiftande etapper, särskilt bubblan.

I en spelpengaturnering är skillnaden 0 dollar, så att folk inte kommer att bry sig om de gör kontanter eller inte. I en turnering med mycket låga insatser kan det vara några dollar som kommer att resultera i en del, men inte en enorm effekt på spelarna. När du går upp i riktiga pengar kommer den skillnaden att öka och det kommer också mängden som människor reagerar. Takeaway här är att människor kommer att spela annorlunda än de gör i spelpengar. Att försöka träna och finslipa dina färdigheter i spelpengar för att byta till riktiga pengar är som att försöka lära sig baseball genom att träna softball. Det liknar, men nyanserna kommer att bita dig i rumpan när du byter.

admin