Poker joy stick gör det enklare för trenden

Poker joy stick gör det enklare för trenden

Det råder ingen tvekan om att Poker blir en mycket utbredd sport världen över. Men det är mycket debatt om det faktiskt kan kallas en sport, men det är det. Onlinepoker och poker på TV var en viktig del av ett stort internationellt genombrott för poker i början av 2000-talet. Det har blivit en fantastisk trend och det är inte bara vuxna män som utnyttjar denna form av spel och sport – de unga pojkarna går också till korten på internet. I framtiden kommer en ny joystick att underlätta för pokerspelare runt om i världen att odla poker i form av sin dator hemma eller på onlinekaféer.

När du snabbt tittar på själva joysticken liknar den helt enkelt ett litet handhållet datorspel som du kan få fingrarna i den lokala leksaksaffären. Men blicken fångar konsumenten, eftersom “The Wireless Poker Controller” har mycket mer att erbjuda när du går i detalj med produkten. Enligt tillverkaren bakom regulatorn bör den ge exakt kontroll på ett enkelt och till och med bekvämt sätt. Kontrollens syfte och strategi kommer att göra det mycket lättare i framtiden att spela poker via sin hemdator. På detta sätt håller det spelande pokerspelare underhållna när nya företag ständigt föras in i deras värld och på detta sätt förnyas konceptet och pokerödet ökar inte.

Men inte alla pokersajter ingår i spelet ännu. Pokerstars, FullTilt Poker, Party Poker, Ultimate Bet Poker, Pacific Poker (888), Cake Poker, Ladbrokes Poker, Absolute Poker, Everest Poker och Titan Poker stöder för närvarande den nya pokerkontrollern. Det anges att nya pokerrum kommer att läggas till fortlöpande, men att alla programuppdateringar är gratis under kontrollerns hela livstid. De spännande nya pokergadgetsna kan köpas för bara 649,00 £.

Ett hav av funktioner
Först och främst finns det en “höj-O-mätare”, där du roterar knappen för att bestämma storleken på ditt bud. Fast kontroll, samtals- och vikningsknappar, fördefinierade satsningsknappar x2, x3, x5, potinsatsning och all-in. Snabb blandningsknapp så att du kan växla mellan bord och pokerklienter. Muspekplatta och olika funktionstangenter – Auto post, sit out etc. Enheten har till och med en TILT-knapp som kan förprogrammeras i händelse av att du slår en dålig takt så att du automatiskt låses ut under en avkylningsperiod. Dessutom väljer du om du vill spela trådlöst eller ansluta regulatorn till din dator – det beror på hur du spelar bäst.

admin