Playtech Online Blackjack Switch

Playtech Online Blackjack Switch

Programvaruleverantören Playtech erbjuder en blackjack-svängare på Blackjack Blackjack på sina online-kasinon. Spelaren spelar med två händer, som alla har lika stora satsningar. Efter att de första två korten har delats ut till varje spelares hand har spelaren möjlighet att byta ut de andra korten som delas ut till varje hand. Sedan spelas varje hand oberoende som vanligt.

Syftet med att göra omkopplaren är att öka den kombinerade styrkan hos spelarens händer. Om händernas kombinerade styrka inte ökas ska du inte göra omkopplaren. Att bedöma händernas kombinerade styrka är långt ifrån lätt. För att kunna göra det korrekt har Blackjack Switch-tabellerna utformats. Du måste memorera eller referera till dessa tabeller när du spelar Blackjack Switch. Tabellerna är baserade på “förväntningsvärden” som har bestämts genom datorsimulering för spelarens två korthändervärden och återförsäljarens uppåtkort. Förväntningsvärdena varierar från nära +1 till nära -1. Ett förväntningsvärde nära +1 visar en hög sannolikhet att vinna från den kombinationen. Ett förväntningsvärde nära -1 indikerar en stor sannolikhet att så småningom förlora. Du måste först lägga till förväntningsvärdena för båda händerna som hanteras och sedan av båda händerna som om omkopplaren ska göras. Om summan av förväntningarna efter omkopplaren är större än summan innan strömbrytaren bara då måste du gå till strömbrytaren. Växlingsrörelsen ger dig en fördel, vilket måste kompenseras för. Därför betalar blackjack jämn pengar i stället för 3 till 2 och återförsäljaren trycker på 22 medan spelaren byter på 22.

Playtech Blackjack Switch erbjuder också en valfri sidobetong som heter Super Match. Denna satsning bestäms på de fyra första korten som spelas till spelaren. Ett par betalar jämn pengar, tre av ett slag betalar 3 till 1, två par betalar 8 till 1 och fyra av ett slag betalar 40 till 1. Om du lägger denna insats måste du kanske överväga att ta chans att brista för att försöka högre utbetalningar.

Förutom Blackjack Switch-tabellerna finns det strategikortet som kodar de optimala dragningarna för varje situation. Om Blackjack Switch spelas med optimal strategi både för växlaren och huvudspelet, är den genomsnittliga återgången till spelaren 99,4%. Super Match sidtsats erbjuder en lägre genomsnittlig avkastning på 97,5%.

admin