Online Blackjack – Spela den fria versionen

Online Blackjack – Spela den fria versionen

Det verkar som att Blackjack är Blackjack, placera spel och samla poäng! Men allt är inte så enkelt: i det verkliga livet, och i virtuella onlinekasinon kan du snubbla på ett brett spektrum av regler i detta kända spel. Den här versionen av Blackjack är baserad på Playtech spelplattform och har ett antal funktioner som du bör läsa innan du spelar Blackjack online.

Hur man spelar
Så före dig – onlineversionen av spelet blackjack, som spelas på sex standarddäck utan jokers. Korten blandas noggrant före varje ny distribution. Klassiska regler förblir oförändrade, målet med spelet – också. Men vad är funktionerna – låt oss se. Förresten hittar erfarna spelare mycket gemensamt mellan denna version av Blackjack. Men detaljerna är fortfarande närvarande.

I början av spelet handlar återförsäljaren två kort till sig själv och öppnar genast en av dem. Men samtidigt är närvaron av blackjack inte markerad, även om det öppna kortet visar sig vara ett ess. Vid några sjutton punkter stannar återförsäljaren kortuppsättningen.

Dubbel är tillåten på denna Blackjack och delning är också tillåtet. Split kan endast göras en gång på lådan. Dubbel är tillåten efter delningen. Det finns ingen övergivelse.

Om dealern har blackjack i topp tio, returneras den förlorande satsningen från rutan där dubbla gjordes till spelaren. Om dealern har ett ess, kan du göra försäkring mot blackjack, betalt två till en.

Att dela ess i spelet behandlas på ett kort. Om ett ess och ett dussin är på en delad låda räknas de inte som blackjack och anses vara 21 poäng.

utbetalningar
När det gäller utbetalningar på vinster betalas vanligt en till en, och blackjack – två till en. Om lika poäng görs, avklaras en rubbning – tryck. Bets kan göras i intervallet från ett till ett hundra euro i fem lådor.

Det finns ingen bonusutbetalning i det här spelet, och en progressiv jackpot spelas inte upp.

Bedömningen av denna version av blackjack kan endast göras av dig själv, efter att du har spelat och personligen utvärderat alla för-och nackdelar. Självklart kanske inte fans av europeisk blackjack gillar det här spelet, men varför inte prova det? Dessutom innebär spel på internet inte utgifter och en verklig risk. Spela Blackjack gratis och utan registrering, och tappa inte ett öre! Att spela blackjack utan registrering betyder obegränsade möjligheter att träna spelet, utveckla strategier och bara ha kul.

admin