Online Baccarat

Online Baccarat

Introduktion
Baccarat är ett spännande kortspel där det finns tre sätt att satsa bland vilka spelare som kan välja. Varje spelare kan satsa på bankens händer (banker) eller spelarens hand (spelare) eller slipsen (slips). Därför definieras Baccarat som ett rent chansspel.

Målet
Syftet med Baccarat är att satsa vilken av de två händerna (av spelaren eller banken), att summa en poäng så nära som möjligt till 9 med de två korten som distribueras. Dessutom kommer spelarna att ha möjlighet att satsa på ett slips.

Spelets regler
Baccarat är ett ganska enkelt spel. Som i Black Jack är det viktigt att veta kortets värde. I detta spel håller korten från 2 till 9 sitt numeriska värde. I detta fall är esserna värda 1 poäng, korten med siffror och tiotal räknas som noll. Varje spel av Baccarat börjar med en första satsningsrunda.

Spelaren har tre alternativ som han kan satsa på: att vinna banken, för att vinna spelaren, eller därmed kommer det att bli ett slips. Efter de första satsningarna handlar dealern två kort till både spelare och banken. Därefter kommer det att bestämmas om summan av vardera sidan är 8 eller 9, som kallas en “naturlig”. Om så är fallet kommer inga fler kort att behandlas, så spelet kommer att sluta. Om spelaren har satsat på den vinnande handen kommer han att vinna spelet. Annars kommer du att förlora det spelet. Om summan av endera handen är “naturlig”, kommer ett annat kort att delas ut i båda händerna för att bestämma vilken som är vinnaren. När poängen är 0, 1, 2, 3, 4 eller 5, kommer ett extra kort att ges till spelaren. Varje spelare som har en högre poäng får inte ytterligare ett kort. Slutligen bestäms värdet av händerna på två (eller tre) kort. Om spelaren har satsat rätt, kommer den att gå ut. Det kan vara att den totala poängen i en hand överskrider tio poäng.

Om så är fallet, fortsätt sedan att subtrahera 10 poäng till det beloppet. Till exempel: Om spelaren har en 4 och en 6, är värdet 0. Den spelaren får ett extra (tredje) kort.

Betalningar
Dessutom är Baccarat betalningar mycket direkta och lätta att förstå. Slipset anses vara sällsynt, så den spelare som har vadts med att vinna, kommer att få betalt sin satsning 8 till 1. Med de andra två alternativen – om du satsar på bankens vinnande hand eller om du satsar på den vinnande handen av en spelare – spelaren som vinner satsningen betalas 1 till 1.

admin