Microgaming Respin Funktion

Microgaming Respin Funktion

Från tid till annan släpper Microgaming, den ledande mjukvaruleverantören till australiensiska onlinekasinon, online video poker med Respin-funktionen. De första online-pokiesna med denna funktion var Reel Gems och Retro Reels. Sedan lanserades tidigare i år Bikini Party och Dragon Dance. Denna innovativa Respin-funktion introducerar en utmaning med potentialen för riktigt stora utbetalningar. Men du behöver förstå hur det fungerar och vad fallgroparna kan vara. Denna artikel är en primer på Microgaming Respin-funktionen.

Förutom de vanliga pokiesfunktionerna har Respin pokies en knapp under varje hjuls. När du har ställt in vadslagningsparametrarna och utför den första snurringen visas ett värde i varje respinknapp. Detta värde är den kostnad som du kommer att behöva betala om du vill snurra den här spolen bara för att hålla de andra rullarna fasta. Det finns en potentiell men inte en garanterad fördel förknippad med ett Respin. Till exempel, om det finns en liknande symbol på rullar 1, 3, 4 och 5 får du inte utbetalningar. Men genom att bara spola tillbaka hjul 2 kan du få den symbolen på spolen i en aktiv vinstlinje och därigenom få en femfaldig utbetalning. Du kommer att se att värdena i de olika respinknapparna inte är desamma. Ett större respinvärde indikerar möjligheten till en större utbetalning.

Vinnande kombinationer som redan betalats för betalas inte ut efter respin. Antag att du har en tre-of-a-kind kombination på de tre första rullarna och har blivit betald för det. Du bestämmer dig för att svara på den fjärde spolen. Efter Respin får du inte betalt igen för den oförändrade kombinationen av tre slag. Efter ett svar visas nya värden i respinknapparna. Detta beror på att de nya symbolerna på rullarna kommer att ge upphov till nya möjligheter.

Du kan fortsätta att upprepa Respin-funktionen så många gånger du vill utan att gå tillbaka till huvudspelet, men måste betala den därmed sammanhängande kostnaden varje gång. Å andra sidan, om du känner att Respin-värdena är för höga jämfört med de potentiella fördelarna, kan du ignorera den här funktionen och aktivera huvudspinnet. Det finns vissa situationer där Respin-funktionen inte fungerar. Om du ändrar insatsmängden återställs värdena i respinknapparna till noll. Respin-funktionen är inte tillgänglig när online pokie spelas i Auto Play-läget och i bonusrundan med gratis spinn.

admin