Hur man spelar Video Poker

Hur man spelar Video Poker

Video Poker-spel har funnits i omkring ett sekel nu, men att öka tillgängligheten, hastigheten och underhållningen hos den ursprungliga Video Poker-maskinen var introduktionen av Online Video Poker. Båda spelen är mycket lika i spel som drivs av samma datorprogrammering och teknik.

Den enda verkliga skillnaden är behovet att resa till ett landbaserat kasino för att spela traditionell Video Poker, och möjligheten att spela hemifrån, eller var som helst, din bärbara mobiltelefon kan gå med en Internetanslutning.

VIDEO POKER – HUR VINNAR
Video Poker är ett otroligt enkelt spel att spela, mycket lik ett vanligt pokerspel som involverar många spelare, förutom att du är den enda personen som deltar. Av denna anledning, i stället för att slå de andra spelarna, behöver du bara utveckla en tillräckligt bra hand. Om din hand rankar tillräckligt hög, vinner du en utbetalning som motsvarar din insats.

Spelar Jacks or Better Video Poker till exempel – den vanligaste versionen av dem alla – kräver att en spelare får en hand på minst två Jacks, eller bättre, för att kvalificera sig till en vinst. Ett par Jacks, Queens, Kings eller Ess betalar 1: 1. Så om du sätter in $ 1 och uppnår ett par Jacks skulle du vinna $ 1 plus få din ursprungliga satsning på $ 1 tillbaka.

VIDEO POKER – HUR SPELAR
Spela video Poker kräver att du trycker på en rad knappar, eller i samband med online Video Poker, “klicka” på en rad knappar. Nedan finns de grundläggande knappar som finns på en videopoker maskin och vad de används för.

Myntbeteckningsknapp: Den här knappen ligger allmänt längst till vänster och anger hur mycket varje mynt som du har satsat på. Det kommer att finnas två pilar kring knappen, en som pekar åt vänster och en som pekar åt höger. Genom att trycka på vänster knapp sänks myntbeteckningen, medan högerpil höjs när du trycker på högerpil.

Bets One: Genom att trycka på denna knapp spelas ett mynt i den valda benämningen. Om en Video Poker-maskin tar upp till 5 mynt kan du trycka på den här knappen upp till 5 gånger för att använda så många krediter som du önskar.

Satsning Max: Genom att trycka på den här knappen lägger du automatiskt in så många poäng som Video Poker-maskinen accepterar. Om exempelvis Video Poker-maskinen accepterar upp till 5 krediter per spel, satsar Bet Max omedelbart alla 5 poäng. Genom att trycka på Bet Max startas vanligtvis kortplatsen utan att behöva trycka på Deal / Draw-knappen.

Deal / Draw: När du har lagt ditt önskade spel (om du inte använder Bet Max) måste du trycka på den här knappen för att starta spelet och hantera korten. Denna knapp används också för att Rita nya kort efter att ha valt vilka kort (om några) du vill hålla eller slänga bort.

Håll: Det finns en “Håll” -knapp som ligger under varje kort som behandlas. Efter den första hanteringen av kort måste du trycka på knappen Håll under varje kort du vill behålla. Om du av misstag trycker på Håll för att hålla ett kort som du hellre vill kasta bort, tryck helt enkelt på Håll knappen under det kortet för att ta bort hållaren på den.

admin