Hur fungerar en spelautomat: Myter

Hur fungerar en spelautomat: Myter

Nu när du vet grunderna om hur en spelautomat fungerar, är det dags att lära dig hur du kan utnyttja det som en spelare och hur man undviker att förlora alla dina pengar på några korta rundor. Nedan följer några vanliga myter som kan bryta din bankrulle och tips om hur man vinner.

Några vanliga missuppfattningar som omger spelautomater har lyckats hålla fast i generationerna. Om du någonsin slog ner gånggångar av slots i ett Vegas casino, så har du ingen tvekan stött på människor som är på jakt efter en lös eller varm maskin. Dessa är slang termer som beskriver en spelmaskin som antingen ger ut priser enkelt eller är på en vinnande strejk.

Detta är dock en myt, på grund av RNGs. Men inte en komplett myt, för om du spelar slots tillräckligt länge, inser du snart att vissa maskiner betalar ut oftare än andra. Detta har vanligtvis att göra med typen av jackpot en online slots maskin erbjuder. Högre progressiva jackpots, de som drivs varje gång maskinen spelas, måste betala mindre för att kunna ständigt öka jackpotten. Fixade jackpottar tenderar emellertid att betala mindre belopp oftare än progressiva maskiner.

Så det kommer ner till ett val, gå till guldet och den stora megapotpen på en progressiv maskin eller innehåll dig själv med mindre vinster på en fast jackpotmaskin. Det är en fråga om hur du valde att bygga din bankrulle och din tolerans för risker.

En annan myt om hur spelautomater fungerar är att efter en viss del av spelningen beror det på en jackpotvinst. Sanningen är att med hjälp av RNGs återställer spelautomaterna oddsen att vinna med varje tur. Det är som om man antar att någon tidigare flip av ett mynt kommer att påverka nästa, vilket inte är sant och kan få dig att spendera hela din bankrulle i hopp om att vinna stort. Med RNGs är varje tur en helt unik händelse, och erbjuder precis samma odds som den senaste snurringen. Det betyder emellertid inte att, som med en myntkastning, kommer lite tur eller en lycklig strejk inte att göra hela skillnaden. Heck, när du är på rulle, är du på rulle.

admin