Hur fungerar en Slotter-Rng-program?

Hur fungerar en Slotter-Rng-program?

Liksom stationära datorer och bärbara datorer har de en mikroprocessor som gör att den här typen av enheter fungerar korrekt, något liknande händer i en online-plats. Skillnaden är att det är ett program som heter RNG och ansvarar för att generera slumpmässiga nummer som är associerade med symbolerna som visas på spårets hjul.

Denna mikroprocessor väljer ständigt slumpmässiga siffror som genererar ett värde mellan noll och fyra miljarder (ungefär) som sedan återspeglas i en specifik uppsättning nummer som hänför sig till hjulens ikoner. Vad står det? Att varje varv är associerad med ett visst antal enligt RNG-programmet. Detta nummer följer inte någon logisk ordning utan väljs när rullarna roteras. Därför är en av myterna om slots och deras RTP som du kan glömma att det finns ett fast mönster som det är känt när en vinnande kombination kommer ut; Det beror på denna slumptalsgenerator.

Programmet Random Number Generator använder algoritmer som är formler med instruktioner för att generera dessa nummer. Så att du vet hur RNG i en online-slot fungerar och förstår dess grundläggande principer när du erbjuder en vinnande kombination, kommer vi att använda ett praktiskt exempel.

Spelautomater fungerar med ett visst antal rullar. Tidigare hade slots endast tre rullar men med tiden och utseendet på online slots idag är de vanligaste fem rullar; även om det finns sju och fler rullar.

Varje rulle har ett antal specifika utrymmen: tidigare var det 20 och idag finns det vanligtvis 22 utrymmen eller hållplatser; även om nya mikroprocessorteknologier också kan ha ett större antal “virtuella stopp”.

För att göra det lättare att förstå, antar vi att vi vill spela en trehjulsplats med 20 stopp i vardera. Detta innebär att det finns 8 000 möjliga kombinationer när du snurrar rullarna sedan 20 x 20 x 20 = 8000. Dessa 8000 kombinationer är kända som en cykel och det är inte sant att det finns vinnande och icke-vinnande cykler; En annan myt om RNG som du kan komma ur huvudet.

Med tanke på dessa uppgifter skulle sannolikheten för att få en specifik vinnande kombination vara en av 8 000 så länge vi bara spelade med en betallinje, något mycket ovanligt i moderna spelautomater.

admin