Craps-strategi

Craps-strategi

Craps-sessionen är beroende av flyttningen av ett arrangemang av shakers. Skakarna kastas av en skytt på ett crapsbord och den förlitar sig på summan av båda elfenben, vilket par saker kan hända: skytten kan förlora avledningen; skytten kan vinna, eller skytten kan varken förlora eller vinna och nöjet fortsätter. Craps all användning särskilda principer och chanser; på detta sätt är en craps-teknik avgörande om du behöver spela och vinna. Kom ihåg att craps spelas med två shakers och att hela benen är det nummer som betyder något. Dessa konsoliderade siffror har sina egna chanser, mot bakgrund av måttet på tänkbara blandningar som kan utgöra det antalet.

Avbetalning i craps beror på chansen – ju mindre krävande att rulla ett sammanfogat nummer med paret shakers, desto mindre är utbetalningen (till exempel 6, som kan konsolideras i många blandningar); ju svårare att rulla ett sammanfogat nummer desto större är utbetalningen (till exempel 2 som måste förenas genom att ha siffrorna 1 och 1 på varje elfenben). Att spela craps på detta sätt innebär att du borde veta hur du spelar nöjen, vad chansen är och vilken procedur du ska använda.

Vad sägs om att vi försöker med denna craps-teknik: en annan skytt kommer att få sin tur att rulla. Du lägger ner en satsning på passlinjen, och om skytten tänkbart kastar en 7 eller 11, vinner du måttet på din satsning. Du lägger ner en ny satsning, igen på passlinjen, och skytten får sitt andra sväng ut. Om skytten rullar en 3, kommer du att förlora din satsning när spelaren “drar ut”. Du lägger ner ytterligare en satsning på passlinjen, och skytten kan göra ett drag ut (skjutare fortsätter att röra sig tills de sju ut i kölvattnet av att göra en poäng). I händelse av att en 4 rullas, – ett spotnummer eller “punkt” – kan du nu ta en chanssatsning genom att lägga ner din satsning specifikt bakom passlinjen för att visa att du satsar på chanserna. Skytten fortsätter att rulla benen tills han kastar en 4. Du kommer sedan att vinna din unika satsning på passlinjen och dessutom dina chanser att satsa som betalar ut 2 till 1.

Hur som helst, om skytten rullar en 7 före punktnummer, särskilt nummer 4 för denna situation, kommer du att förlora båda satsningarna. Detta är det bästa förfarandet att ta efter. När du har vunnit dina satsningar tillbaka, börja från den tidigaste startpunkten. Du lägger ner din satsning på passlinjen, satsar på chanser om en poäng rullas och sitter hårt för att antingen en 7 eller en poäng ska rullas. Du behöver inte misstaga dig själv för andra förvirrade tekniker att satsa på och spela skrot. Genom att använda craps-proceduren som beskrivs ovan spelar du snyggt och konservativt. Längs dessa linjer har du tippat chansen minimal mer mot ditt stöd och mindre till huset.

admin