Caribbean Stud Poker Strategi

Caribbean Stud Poker Strategi

Medan många människor där ute njuter av pokies och spelens snabba verkan, föredrar andra människor skicklighetsinflytande spel med en stor del av strategin. Caribbean Stud Poker är ett utmärkt exempel på ett spel som kräver mycket strategi för att få de bästa utbetalningsräntorna möjligt. Det finns både nybörjare och avancerade strategier när det gäller detta spel, men när du är redo att bli mer djupgående kommer du att vilja lära dig hur man spelar AK-höga händer på en mycket hög nivå. Följande strategi låter dig göra det genom att kolla på tre kriterier.

Om du får en AK-hög hand och återförsäljarens kort är inte en ess eller en kung, är det första du vill göra om det kortet matchar något av dina tre lägre kort. Om det gör så har du en automatisk höjning. Anledningen till detta är att du har vad som kallas blockerare till återförsäljarens upp kort vilket gör det svårare för honom att få ett par. Det här kan verka som en liten förändring, men det är nog att driva linjen i rätt riktning för att höja för att vara en lönsam spel här.

Antag nu att du har tagit en AK-hög hand och återförsäljarens uppkort är också en ess eller en kung. Det finns en regel som du måste följa i denna typ av situation, och det är att höja om och bara om du har en jack eller en drottning i handen. Detta blir en höjning med någon av dessa kort i handen eftersom det ökar dina chanser att vinna om din motståndare inte gör ett par eller bättre och det gör det bara för att höja för att bli rätt spel för att göra den här typen av situationen.

Det slutliga fallet och det svåraste för de flesta spelare att förstå utan att lära sig vad man ska göra är när återförsäljarens kort inte matchar något av dina fem kort. Detta är generellt en nackdelig situation, och du kommer nästan aldrig att höja. Du kan dock öka lönsamt om du har en drottning i handen och återförsäljarens upp kort är inte högre än mer än ett av korten i handen. Till exempel, mot en 7 med AKQ95 skulle vara en ökning, men AKQ52 skulle inte vara. Följ dessa regler, och du spelar nästan perfekt 100 procent av tiden i Caribbean Stud.

admin