Baccarat Handvärden

Baccarat Handvärden

Baccarat är ett roligt och spännande spel, även om nya spelare kan skrämmas när de sitter i näven vid ett bord. Spelet är mycket snabbt och för att kunna följa det måste spelarna kunna lära sig värdena på händerna som kommer att avgöra den vinnande handen. När du spelar spelet är det enda som spelarna måste göra att välja att satsa på bankens hand, spelarens hand eller att dessa händer blir oavgjort. Värdet på korten är oerhört viktigt i spelet och händarnas värden kommer att avgöra om ett tredje kort används.

Värdet på handen är direkt relaterat till de kort som delas ut. Korten som är mellan 2 och 9 är värda deras nominella värde. Ett ess räknas som ett och alla andra kort är värda 0. För att beräkna värdet på handen läggs alla kort till och om detta resulterar i en tvåsiffrig tappas värdet på tio. Låt oss säga att handen har en 9 och en 5. Detta ger ett totalt värde på 14, men när 10 tas bort är den slutliga summan av handen bara 4. Detta gör att händer kan hamna med ett värde på 0 till 9, där 9 är den önskvärda handen. Den hand som har det närmaste värdet 9 kommer att förklaras som spelarens vinnare.

När spelet börjar delas två kort ut till bankiren och spelarens hand. Om värdet på dessa kort i spelarhanden sträcker sig från 0 till 5 kommer ett tredje kort att delas ut. Men av bankirhanden har värdet 8 och 9 kommer det tredje kortet inte att dras. I något annat fall används inget tredje kort. Lyckligtvis när alla spelar online fattas alla dessa beslut av programvaran, så i slutändan behöver spelarna bara satsa på en hand och ha förståelse för handvärdena och hur de beräknas.

För bankerhanden delas ett tredje kort när handvärdet är mellan 6 och 7. Denna skillnad är en som kommer att förvirra många spelare, så att spela gratis Online Baccarat Kasinon kommer säkert att hjälpa alla nya spelare att bekanta sig med såväl handvärden som den tredje kortregel.

admin