1-3-2-6 Systemet i Blackjack

1-3-2-6 Systemet i Blackjack

De som inte gillar att använda riskabla blackjack-satsningssystem som Parlay eller Martingale väljer vanligtvis splittrade strategier som 1-3-2-6-systemet. Först låter det ganska komplicerat eftersom det bara är en rad tal. Det är dock inte alltför svårt att använda denna satsningsstrategi – även för början av blackjack-spelare. Med det sagt, låt oss ta en närmare titt på hur man använder det här systemet.

Grunderna i 1-3-2-6-systemet

Antalet säger allt med denna strategi eftersom tanken är att satsa 1 enhet, 3 enheter, 2 enheter och 6 enheter i följd. Men saken att komma ihåg med 1-3-2-6-systemet är att du bara ökar enhetens storlekar efter en vinnande satsning. Så om du förlorar tre satsningar i rad, satsar du fortfarande en enhet tills du vinner. Om du förlorar i mitten av cykeln, skulle du återvända till enhets satsning i början; På samma sätt, efter att du avslutat cykeln, skulle du också återgå till enhets satsningar.

Exempel på 1-3-2-6 System

För att skapa ett exempel på denna Blackjack spelstrategi, låt oss säga att du gör $ 10 satsningar. Förutsatt att du vann fyra satsningar i rad, skulle din första satsning vara $ 10, den andra skulle vara $ 30, den tredje skulle vara $ 20 och den femte och sista satsningen skulle vara $ 60. När du har slutfört sekvensen skulle du återvända till en satsning på $ 10. Titta på saker från ett annat perspektiv, låt oss säga att du vinner $ 10-insatsen, vinn 30-satsningen, men tappa $ 20-insatsen. i så fall faller du tillbaka till $ 10-insatsen och börjar över.

Är 1-3-2-6 System Effektiv?

Den stora frågan som alla vill veta när de hörs om systemet är om det är effektivt eller inte. När det gäller ett system går det inte för riskabelt, men du får fortfarande ingen betydande fördel framför huset. När allt kommer omkring, fortsätter Blackjack House-kanten, oavsett om du är platt satsning eller använder 1-3-2-6-systemet.

Nu är det inte att säga att du måste rensa bort denna blackjack-spelstrategi eftersom det är kul att använda för att bryta monotonin att spela regelbundet. Du kommer dock inte vinna längre vinst på lång sikt med 1-3-2-6-systemet. Och beroende på storleken på din bankrulle kan det vara riskabelt att använda en sådan strategi eftersom du ökar satsningar efter att ha vunnit mycket. Det blir särskilt riskabelt på den fjärde satsningen när du ökar satsningsstorleken till 6 enheter. Men igen, om du bara vill ha kul med 1-3-2-6-systemet, gör det för all del.

admin